Petrochecmische industrie

Petrochemische industrie

Oplossingen voor petrochemische industrie petrochemie

We leveren diverse oplossingen specifiek voor de petrochemische en chemische industrie, alsmede offshore.

Onze zonder vuur of vonk aan te brengen waterproofing systemen, waaronder polyurea hotspray, hebben een hoge chemische, mechanische en thermische resistentie. De systemen zijn sneldrogend (secondewerk), naadloos, waterdicht, duurzaam, krimpvrij, elastisch en scheur overbruggend. Die aspecten, gecombineerd met onze kennis en ervaring, maakt waterproofing en polyurea hotspray zeer geschikt voor toepassing in de petrochemische en chemische industrie. 

Ook onze duurzame industrievloeren, en dan met name die van Flowcrete ®, zijn bestand tegen de zwaarste belasting en voldoen aan alle normen die aan vloeren voor de petrochemische industrie worden gesteld. Daarnaast is Applicatietechniek van der Wal het aanspreekpunt voor deze branche als het om werkzaamheden als betonreparaties, corrosiebescherming, ondersabeling, betoninjectie en bijvoorbeeld verlijming gaat. We beschikken over een groot aantal referenties in de petrochemie.

Industrievloeren voor de chemische industrie

Binnen het segment kunststofvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren is met name die laatste soort uitermate geschikt voor de zware eisen die de petrochemische industrie aan vloeren stelt. Onze industriële voeren voor de chemische industrie kunnen in zowel chemisch, thermisch als mechanisch opzicht tegen meer dan een stootje. Ook aan specifieke eisen omtrent o.a. veiligheid, hygiëne en stroefheid voldoen onze zwaar belastbare industrievloeren. Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar. Vloeren die in de chemische industrie kunnen worden toegepast zijn o.a.

Oplossingen petrochemische industrie

Applicatietechniek van der Wal kent de markt en kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de meest geschikte oplossingen. Of we nu een totaaloplossing leveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor de petrochemische industrie zijn o.a.

  • Chemiebouw: duurzame bescherming van vloeren, wanden en apparatuur tegen chemische invloeden.
  • Betonbescherming, betonreparatie en betonrenovatie verlengt de levensduur van beton aanzienlijk.
  • Corrosiebescherming voorkomt en stopt betonrot en corrosie van staal, zink, ijzer, aluminium, e.d.
  • Waterproofing: razendsnelle waterdichting zonder vuur of vonk. 
  • Tankbekleding: duurzame afdichting, hoge thermische, mechanische en chemische resistentie.
  • Injecteren: betonbescherming, lekkagedichting en constructieve verlijming van betonnen delen.
  • Ondersabeling / Ondergrouten: aangieten of uitvullen van ruimte tussen de ondergrond en een daarop geplaatste constructie, en het ondergieten (ondergrouten) van de constructie.
  • Verlijming: met kunstharslijmen (epoxy) worden diverse materialen onverbrekelijk met elkaar verbonden.
  • Vochtwering en lekkagedichting.

Contactgegevens en contactpersonen

Wilt u naar aanleiding van onze referenties meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in de chemische industrie? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Of wenst u eens vrijblijvend van gedachten wisselen de mogelijkheden van onze industrievloeren? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de petrochemische industrie.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM