Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren

Applicatietechniek van der Wal biedt maatwerk in zowel vloeistofdichte vloeren als vloeistofkerende vloeren.

Ook voor het vloeistofdicht maken van een betonvloer of voor het afdichten van naden, scheuren en aansluitingen van apparatuur, bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijven waar met bodemverontreinigende stoffen wordt gewerkt, zijn wettelijk verplicht voorzieningen te treffen waarmee het risico op bodemverontreiniging verwaarloosbaar wordt. Applicatietechniek van der Wal kan u adviseren welke mate van bescherming voor uw bedrijf vereist is, en de juiste oplossingen snel en goed opleveren.

Toepassingsgebieden vloeistofdichte en vloeistofkerende vloeren
Klik op het icoontje van uw bedrijfstak voor een overzicht van onze oplossingen voor de betreffende branche.

Vloeistofdichte vloeren Zware industrie  vloeistofdichte vloeren petrochemische industrie  vloeistofkerende vloeren farmaceutische industrie  vloeistofkerende vloeren levensmiddelen industrie  vloeistofkerende vloeren openbare gebouwen  vloeistofdichte vloeren civiel rail infra

Vloeistofdichte en vloeistofkerende vloeren: een combinatie van oplossingen

Met een combinatie van oplossingen zoals betonbescherming en betonreparatie, het eventueel aanbrengen van diverse chemiebouw systemen en het met injectie of vochtwering en lekkagedichting repareren van naden, scheuren en zelfs lekkages, leveren we vloeistofdichte en vloeistofkerende vloeren op maat.

Vloeistofdichte vloeren
Al of niet voorzien van certificaat, leveren we vloeistofdichte vloeren zonder scheuren, voorzien van een vloeistofdichte afwerklaag inclusief afgekitte aansluitingen op wanden, putten en goten.

Vloeistofkerende vloer
Na uitgebreide inspectie en herstel van de vloer op punten als scheuren, gaten, verzakkingen en afschot, wordt de vloeistofkerende vloer afgewerkt met bijvoorbeeld een coatingsysteem en zorgvuldig afgekit.

Afdichten voldoende
In sommige gevallen is het afdichten door bijvoorbeeld een kitvoeg voldoende. Door naden, scheuren, kieren en aansluitingen van apparatuur te dichten, wordt voldaan aan de wettelijke verplichting.

Vloeistofdichte betonnen vloer
Ook het betonnen vloeren kunnen we vloeistofdichten. We hebben zeer veel ervaring in het repareren, beschermen én vloeistofdicht maken van beton.
Contactgegevens en contactpersonen

Contact vloeistofdichte en vloeistofkerende vloeren

Wilt u weten welke mate van bodembescherming voor uw bedrijf vereist is? Wilt u meer informatie over vloeistofdichte of vloeistofkerende vloeren? Benieuwd naar onze ervaring en referenties? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We staan u graag over onze oplossingen als vloeistofdichte vloeren of bijvoorbeeld betonbescherming en betonreparatie, te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Flowcrete ® en polyurea.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM