Mastertop 1324

MasterTop 1324 gietvloer

MasterTop 1324 gietvloer

MasterTop 1324 is een ijzersterke, decoratieve PU (polyurethaan) gietvloer. Het vloersysteem is naadloos, duurzaam en makkelijk te reinigen. De MasterTop 1324 kan worden toegepast in zwaar belastbare omgevingen, en biedt optimale bescherming tegen slijtage, impact, vervuiling en absorptie van vloeistoffen. Het vloersysteem heeft een lage emissie en kan snel worden verwerkt. Eigenschappen als elasticiteit, scheur- en krasweerstand zijn op maat aan te passen. De MasterTop 1324 gietvloer kan met een antislip of antibacteriële coating worden opgeleverd en is zelfs als antistatische variant leverbaar. Daarnaast kent de comfortabele PU gietvloer een grote variëteit aan kleuren en kan van mat tot zijdeglans worden opgeleverd.

PU gietvloer

De MasterTop 1324 is een PU gietvloer. PU (ook wel PUR) staat voor polyurethaan. Onder de noemer PUre Floor heeft Master Builders Solutions een concept ontwikkeld dat een serie PU gietvloeren omvat met elk bijzondere decoratieve en functionele eigenschappen. Tot deze serie behoren naast de MasterTop 1324, ook de MasterTop 1325, de MasterTop 1326 en de MasterTop 1327. Elk vloersysteem heeft specifieke functionaliteiten, maar iedere PU gietvloer binnen dit concept combineert duurzaamheid met bijzondere designmogelijkheden. De MasterTop 1324 is de sterkste variant binnen deze serie decoratieve polyurethaan gietvloeren.

MasterTop 1324 gietvloer kleuren

Gietvloer RAL kleuren kiezen

De MasterTop 1324 gietvloer is in talloze RAL kleuren verkrijgbaar. Bekijk onze online RAL kleurenwaaier voor een indicatie van de mogelijkheden. Daarnaast is de MasterTop 1324 gietvloer leverbaar in het PUre Floor kleurengamma waarvan u op onze pagina 'gietvloer kleuren' een beknopt overzicht aantreft. En mocht de gewenste kleur er niet bijstaan, dan is de kans groot dat we deze speciaal kunnen laten aanmaken.

Legio mogelijkheden
De MasterTop 1324 gietvloer is niet alleen in nagenoeg iedere kleur beschikbaar, maar biedt eveneens een grote keuze in afwerking. En dat geldt voor alle PUre Floor vloersystemen. In het speciale PUre Floor boek vindt u diverse voorbeelden van kleurgebruik, functionaliteit en afwerking. Laat u inspireren in de online bladerversie of vraag vrijblijvend een PUre Floor brochure aan. Niet alleen wat kleuren betreft biedt de MasterTop 1324 gietvloer legio mogelijkheden. De PU gietvloer is antistatisch verkrijgbaar en er zijn verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar. Die uitgebreide keuzemogelijkheden in combinatie met unieke functionaliteiten, maakt de ijzersterke MasterTop 1324 gietvloer geschikt voor toepassing in o.a. kantoren, productielocaties, winkelcentra, scholen, kantines, etc.

Voordelen MasterTop 1324 gietvloer

De zelfnivellerende eigenschappen van de MasterTop 1324 gietvloer, de mogelijkheid dit vloersysteem te plaatsen op moeilijke ondergronden zoals asfalt, en de homogene eindlaag geven een zeer egale vloerafwerking zonder valkuilen. De voordelen van deze PU gietvloer op een rij:

gietvloer MasterTop 1324

 • Duurzaam, geluiddempend en hygiënisch.
 • Geschikt voor intensief loopverkeer.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruiimten.
 • Snelle verwerking en installatie van de gietvloer.
 • Naadloos en vloeistofdicht.
 • Licht scheuroverbruggend.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Geschikt voor zware belasting. 
 • Verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar.
 • Eveneens als antistatische (AS) vloer verkrijgbaar.
 • In RAL en PUre Floor kleuren leverbaar; van mat tot zijdeglans afwerking.

Contactgegevens en contactpersonen

Interesse in de MasterTop 1324? Neem contact met ons op
Heeft u interesse in de MasterTop 1324 of wilt u meer weten over het PUre Floor concept van Master Builders Solutions? Benieuwd naar onze referenties in gietvloeren? Wilt u documentatie ontvangen of eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

duurzaam geluidsreductie hygienisch intensief loopverkeer makkelijk reiniging onderhoud naadloos natte ruimten vloeistofdicht vloerverwarming zware belasting antibacterieel antislip antistatisch AS

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM