Levensmiddelen referenties

Referenties levensmiddelen industrie

levensmiddelen industrie

Voor een duidelijk overzicht hebben we onze referenties in de levensmiddelen industrie op een rijtje gezet. Aan vloeren voor de levensmiddelenindustrie worden vaak specifieke eisen gesteld. Onze vloeren voldoen aan de HACCP richtlijnen en zijn bestand tegen een groot aantal agressieve chemicaliën. Denk bijvoorbeeld aan citroenzuur, oliezuur, melkzuur en azijnzuur. Vele van onderstaande referenties in de levensmiddelen industrie betreffen Ucrete van Master Builders Solutions industrievloeren. 's Werelds sterkste vloer is niet alleen chemisch bestendig, maar ook belastbaar tot 150 graden Celcius. De zwaar belastbare, ijzersterke Ucrete van Master Builders Solutions industrievloeren zijn bijzonder geschikt voor de levensmiddelenindustrie en farmaceutische industrie.

Een greep uit onze ervaring en referenties in de levensmiddelen industrie. Klik op de foto voor meer informatie over het project.

 

ondersabelen emacofasttixo ondersabeling

 

gekleurde coatingvloeren trappenhuis

ucretemf gietvloerucrete vloeren reparatie  bioderij
industrievloer ucrete mf greenpackucrete ud200 industrielevloer
ucrete ud200 vloer interovoucrete ud200 vloeren

Meer weten over onze referenties in de levensmiddelen industrie?
Meer weten over de op deze pagina getoonde referenties? Klik dan simpelweg op de foto van uw interesse. In een nieuw venster opent zich een artikel dat nadere informatie geeft over de betreffende referentie in de levensmiddelen industrie. En heeft u naar aanleiding daarvan specifieke vragen of wilt u een brochure aanvragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan vanzelfsprekend telefonisch op 0180487645 of via een email aan info@applicatietechniekvanderwal.nl

Tot onze opdrachtgevers in de levensmiddelen en voedingsindustrie mogen wij o.a. de volgende bedrijven rekenen: Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM