Zware industrie

Zware industrie                

zware industrie

Onze praktische oplossingen voor de zware industrie voldoen aan de hoge eisen die aan industriële vloeren worden gesteld.

We leveren industrievloeren die zowel in chemisch, thermisch als mechanisch opzicht tegen meer dan een stootje kunnen. Stootbelasting, duurzaamheid, vloeistofdichtheid en bijvoorbeeld stroefheid zijn van groot belang in de zware industrie. Onze duurzame industrievloeren, en dan met name die van Flowcrete ®, zijn bestand tegen de zwaarste belasting en voldoen aan alle normen die aan vloeren voor de zware industrie worden gesteld. Bovendien zijn deze industriële vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar.

Vloeren voor de zware industrie

IJzersterke vloeren en praktische oplossingen zware industrie

Naast ijzersterke industriële vloeren, bieden we bedrijven in de zware industrie talloze praktische oplossingen. Onze zonder vuur of vonk aan te brengen waterproofing systemen, waaronder polyurea hotspray, hebben een hoge chemische, mechanische en thermische resistentie. Roofing, corrosiebescherming, tankbekleding... de mogelijkheden zijn eindeloos. De systemen zijn sneldrogend (secondewerk), naadloos, waterdicht, duurzaam, krimpvrij, elastisch en scheur overbruggend. Die aspecten, gecombineerd met onze kennis en ervaring, maakt waterproofing en polyurea hotspray zeer geschikt voor toepassing in de zware industrie.

Oplossingen voor de zware industrie

Ervaring in de zware industrie

Of het nu gaat om waterproofing, het uitvoeren van betonreparaties, bescherming van o.a. apparatuur tegen chemische invloeden of bijvoorbeeld het ondersabelen van een constructie; we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Applicatietechniek van de Wal kent de markt van de zware industrie en kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de voor uw organisatie meest geschikte oplossing en aanpak.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact 
Wilt u naar aanleiding van onze referenties meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in de zware industrie? Wilt u dat we langskomen voor een inspectie en een advies? Of wenst u eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de zware industrie.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM