Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrie

Industrievloeren voor de farmaceutische industrie zijn bestand tegen hoge chemische en mechanische belasting.

Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar. Onze industrievloeren, en dan met name die van Flowcrete ®, voldoen aan alle normen die aan de farmaceutische industrie worden gesteld. Denk daarbij o.a. veiligheid, hygiëne en stroefheid. Applicatietechniek van der Wal levert diverse oplossingen specifiek voor de farmaceutische industrie. Zo kunnen we niet alleen hygiënische, smetteloze vloeren leveren, maar ook het onderhoud van de bestaande vloeren voor onze rekening nemen. Ook voor het aanbrengen van een anti-slip laag, een antistatische coating, of het waterpas en vloeistofdicht maken van uw vloer, kunt u bij ons terecht.

Onze vloersystemen zijn bijzonder geschikt voor de farmaceutische industrie:

Oplossingen farmaceutische industrie

Applicatietechniek van de Wal kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw bedrijf. Of we nu een totaaloplossing leveren, de bestaande vloer renoveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor de petrochemische industrie zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie
Wilt u een toelichting op onze referenties of meer weten over de door ons uitgevoerde projecten? Wenst u eens van gedachten wisselen de mogelijkheden van onze industrievloeren? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de farmaceutische industrie.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM