Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

We bieden maatwerk in bedrijfsvloeren. Onze bedrijfsvloeren voor kantines, scholen, showrooms, keukens, winkels, werkplaatsen en bedrijfshallen, zijn exact afgestemd op de eisen en wensen die de branche aan de bedrijfsvloer stelt. Naadloos, slijtvast, onderhoudsarm en bestand tegen chemische, thermische of mechanische invloeden. De mogelijkheden van bedrijfsvloeren zijn eindeloos. Deze vloeren zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens bijzonder decoratief. Bedrijfsvloeren zijn namelijk in talloze afwerkingen, dessins en kleuren leverbaar.


Wat is een bedrijfsvloer?

Wat een bedrijfsvloer is, ligt feitelijk voor de hand. Onder bedrijfsvloer (of bedrijfsvloeren) worden alle vloeren voor bedrijven geschaard. Coatingvloeren, troffelvloeren en gietvloeren zijn in feite bedrijfsvloeren omdat deze vloeren vaak in bedrijfspanden worden toegepast. Welk type wordt toegepast, is afhankelijk van de eisen die aan de bedrijfsvloer worden gesteld.

  • Troffelvloeren (mortelvloeren) zijn nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast. Dit type bedrijfsvloer is bestand tegen chemische en mechanische belasting.
  • Coatingvloeren zijn vooral geschikt als een stofvrije, slijtvaste en/of licht chemisch- en mechanisch bestendige vloer vereist is.
  • Gietvloeren zijn ijzersterke, naadloze en bijzonder decoratieve bedrijfsvloeren.

Bedrijfsvloeren voor diverse branches
Bedrijfsvloeren kunnen bij uiteenlopende typen organisaties worden geplaatst. Klik op het icoontje van uw branche voor een overzicht van onze oplossingen.

Kunststof vloeren Zware industrie  Kunststofvloeren petrochemische industrie  Kunststof vloeren farmaceutische industrie  Kunststofvloeren levensmiddelen industrie  kunststof vloeren weg en waterbouw   Kunststofvloeren openbare gebouwen  kunststof vloeren civiel rail infra Kunststofvloeren elektronica hightech kunststof vloeren woningbouw

Voordelen bedrijfsvloeren:

  • Vloeistofdicht en naadloos;
  • krasbestendig en slijtvast;
  • mechanisch en chemisch belastbaar;
  • snel belastbaar;
  • onderhoudsarm, stofvrij;
  • in talloze kleuren en dessins leverbaar.

Onderhoud en renovatie bedrijfsvloeren

Of het nu gaat om de aanleg, het onderhoud of de renovatie van bedrijfsvloeren, we regelen het van A tot Z: binnen de afgesproken termijn, binnen het gestelde budget en met het gewenste resultaat. We werken vlot en vakkundig, leveren 100% kwaliteit en houden ons aan een realistische en op uw productieprocessen afgestemde planning. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor oplossingen als het aanbrengen van putten, goten en stootbanden, en het op afschot brengen of bijvoorbeeld het vloeistofdicht maken van de vloer.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie bedrijfsvloeren
Wilt u de mogelijkheden van renovatie of onderhoud van uw bedrijfsvloer met ons bespreken? Een vrijblijvend advies ontvangen of een second opinion aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl. We staan u graag te woord over onze bedrijfsvloeren en andere oplossingen als betonbescherming en betonreparatie, of bijvoorbeeld vochtwering en lekkagedichting.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM