Kennis en Kunde

Kennis en Kunde

“We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.” Om ons met deze waarden in de markt van kunststofvloerenindustrievloeren en bedrijfsvloeren blijvend te onderscheiden, investeren we voortdurend in onze kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in het behalen van diverse certificaten en keurmerken.

Approved Contractor Flowcrete

Applicatietechniek van der Wal is Approved Contractor Flowcrete. Flowcrete is een wereldleider in de productie van naadloze polymeervloer- en wandoplossingen, evenals andere speciale coatingtechnologieën voor toepassing in zowel industriële als commerciële ruimtes. Flowcrete is toegewijd aan het innoveren van duurzame vloermaterialen en het gebruik van de natuurlijke hulpbronnen bij alle activiteiten om een positievere impact op de bouwsector te garanderen.

Triflex

Applicatietechniek van der Wal is een gecertificeerd Triflex applicateur. Triflex is producent en leverancier van hoogwaardige vloeibare kunststoffen voor het afdichten, coaten en markeren van oppervlakken en details. De systemen van Triflex zijn vloeibaar en koud aan te brengen en dichten daardoor oppervlakken en details naadloos af. De systemen hebben een bewezen duurzaamheid en bestendigheid. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen mogen uitsluitend gecertificeerde applicateurs deze producten verwerken. Applicatietechniek van der Wal heeft meerdere cursussen bij Triflex afgerond bewijst dagelijks vaardigheid op de werkvloer. Applicatietechniek van der Wal mag zich daarom erkend Triflex applicateur noemen.

EPI

Applicatietechniek van der Wal is gecertificeerd EPI applicateur. EPI is al meer dan dertig jaar producent van kunststof vloeroplossingen. Vanuit Nederland leveren we kwalitatief hoogstaande vloerproducten voor renovatie en nieuwbouw aan vloerenbedrijven over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat ook volgende generaties gezond en gelukkig kunnen opgroeien. Daarom bevatten onze producten voor het overgrote deel direct natuurlijke grondstoffen als biopolymeren en natuurlijke vulstoffen.

Preffered Applicator Krypton Chemical

Ook door Krypton Chemical zijn we benoemd tot Preferred Applicator. Deze certificering geldt voor alle Rayston cold applied waterproofing / waterdichting systemen en alle typen Rayston vloersystemen. Lees hier meer over onze certificering als Preferred Applicator Krypton Chemical.

Gecertificeerd volgens VCA** protocol

Wij zijn VCA2 gecertificeerd

Sinds juni 2015 is Applicatietechniek van der Wal gecertificeerd volgens het VCA** protocol. Dit keurmerk geldt voor onze scope: 'Het aanbrengen en verwerken van kunststof vloersystemen, betonreparaties, injectie systemen, lekkagedichting en chemiebouwsystemen'. Het VCA** certificaat staat voor vertrouwen, voor competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid. De Veiligheids Checklist voor Aannemers heeft betrekking op zowel de directe veiligheidsbeheersing voor medewerkers op de werkvloer als op de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf.

Aangesloten bij bedrijfschap NOA

We zijn aangesloten bij het bedrijfschap NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven in de hoofdsector Vloeren en Terrazzo. Meer informatie over het bedrijfschap NOA.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM