MasterTop 1326

MasterTop 1326 gietvloer

MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer: de ultieme basis voor een design gietvloer. De gietmassa (die in diverse kleuren leverbaar is) van deze bijzondere polyurethaan (pu) gietvloer, wordt nat in nat tegen elkaar aangebracht. Op die manier kunnen met de MasterTop 1326 de meest fantasievolle design gietvloeren worden gemaakt. Het ontwerp en het lijnenspel van de gietvloer kan zelfs op de wanden worden doorgevoerd. Naast decoratief, is dit vloersysteem vanzelfsprekend naadloos, kent een hoge hygiënische standaard, heeft een lage emissie en is bijzonder duurzaam. Het gebruik van glasparels of antibacteriële additieven zijn mogelijk en geven de vloer een aparte uitstraling en functionaliteit. De decoratieve en comfortabele MasterTop 1326 gietvloer is bijzonder geschikt voor toepassing in o.a. hotels, restaurants, winkelcentra, kantoren, etc.

PUre Floor: polyurethaan (pu) gietvloeren

Onder de naam PUre Floor heeft Master Builders Solutions een concept ontwikkeld dat een serie polyurethaan (pu) gietvloeren omvat. Naast de MasterTop 1326 vallen hier ook de MasterTop 1324, de MasterTop 1325 en de MasterTop 1327 onder. Iedere polyurethaan (PU) gietvloer binnen het PUre Floor concept combineert duurzaamheid met bijzondere designmogelijkheden. Daarnaast heeft elk vloersysteem specifieke functionaliteiten. De MasterTop 1326 gietvloer kenmerkt zich door de uitgebreide designmogelijkheden.

Gietvloer RAL kleuren kiezen

Kleuren MasterTop 1326 gietvloer

Net als de andere vloersystemen binnen het PUre Floor concept, is ook de MasterTop 1326 gietvloer in het speciale PUre Floor kleurengamma verkrijgbaar. Een indicatie van die kleuren is op de pagina 'gietvloer kleuren' te vinden. Daarnaast kan deze polyurethaan (pu) gietvloer vanzelfsprekend ook in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd. Ook die kleuren staan op onze site: 'online kleuren kiezen'. Toch een andere kleur of kleurvariaties voor ogen? Neem even contact met ons op. De kans is groot dat we de kleur speciaal aan kunnen laten maken.

Pure Floor, de mogelijkheden zijn eindeloos
De MasterTop 1326 gietvloer maakt deel uit van het PUre Floor concept. Deze omvat diverse pu (polyurethaan) gietvloeren die elk niet alleen een grote keuze in functionaliteiten bieden, maar ook in nagenoeg iedere kleur beschikbaar zijn. Patronen, motieven, kleurcombinaties en designs... de mogelijkheden zijn eindeloos. Ter inspiratie is het PUre Floor boek vol voorbeelden van kleurgebruik en decoratiemogelijkheden uitgegeven. Laat u inspireren in de online bladerversie of vraag vrijblijvend een Pure Floor brochure bij ons aan. 

MasterTop 1326 in het kort

Een MasterTop 1326 gietvloer is niet alleen decoratief, maar voldoet ook aan een aantal functionele eisen zoals geluidsdemping, beperking van het geluid van voetstappen, heeft bacteriostatische eigenschappen volgens ISO 22196:2007, en biedt een aangenaam loopcomfort.

Gietvloer MasterTop 1326

 • Hygiënisch, duurzaam, lage emissie.
 • In RAL en PUre Floor kleuren leverbaar; van mat tot zijdeglans afwerking.
 • Veerkrachtig en comfortabel
 • Snelle verwerking en installatie van de gietvloer.
 • Naadloos en vloeistofdicht.
 • Kan zwaar worden belast.
 • Scheuroverbruggend.
 • Berekend op intensief loopverkeer.
 • Verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar.
 • Kan in natte ruimten worden toegepast.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Eenvoudig te reinigen, makkelijk in onderhoud.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer weten over de MasterTop 1326 gietvloer?
Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over de MasterTop 1326 gietvloer of een van de andere vloersystemen uit het PUre Floor concept? Behoefte aan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een polyurethaan (PU) gietvloer voor uw bedrijf? Of bent u geïnteresseerd in onze ervaring en referenties in gietvloeren? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

comfortabel duurzaam makkelijk reiniging onderhoud hygienisch vloeistofdicht veerkrachtig naadloos intensief loopverkeer natte ruimten vloerverwarming antislip antibacterieel

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM