Openbare gebouwen

Openbare gebouwen        

kunststofvloeren en bedrijfsvloeren voor openbare gebouwen

We voorzien openbare gebouwen (scholen, kantoren, etc.) van veilige en hygiënische kunststofvloeren en bedrijfsvloeren.

Onze slijtvaste vloeren zijn in vele kleuren en dessins leverbaar, en ook nog eens makkelijk te reinigen. Hoge slijtvastheid, anti-slip, geluiddempend, hygiënisch, anti-statisch… Afhankelijk van de bestemming van de openbare gebouwen, en de eisen die aan de vloer worden gesteld, leveren wij een vloer op maat. Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar. Ook voor renovatie van bestaande vloeren kunt u bij ons terecht.

Onze vloeren voor openbare gebouwen:

Oplossingen openbare gebouwen

We leveren specifieke oplossingen voor de aanleg en het onderhoud van openbare gebouwen. Applicatietechniek van de Wal heeft talloze openbare gebouwen voorzien van kunststofvloeren of andere effectieve oplossingen. Of we nu een totaaloplossing leveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor openbare gebouwen zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact over onze vloeren en oplossingen voor openbare gebouwen
Wilt u meer weten over onze referenties in de branche openbare gebouwen? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie inclusief advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor openbare gebouwen.

 

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM