Woningbouw

Woningbouw                                

kunststofvloeren, gietvloeren en diverse andere oplossingen voor woningbouw en particuliere sector

Zowel voor de woningbouw als de particuliere sector leveren we stijlvolle, kleurrijke kunststofvloeren en diverse andere oplossingen.

Met name gietvloeren worden in de woningbouw veel toegepast. Deze naadloze vloeren zijn zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Woonkamer, slaapkamer of keuken... gietvloeren kunnen in alle ruimten van een woning worden gelegd. We leveren stijlvolle, strakke gietvloeren met een betonlook of juist met een trendy design in een RAL kleur naar keuze. Applicatietechniek van der Wal kan zowel tijdens de aanleg als renovatie van de woningbouw van dienst zijn. Schade aan bestaande vloeren kunnen we met de modernste apparatuur herstellen, en ook voor vochtwering, lekkagedichting en betonbescherming bent u bij ons aan het juiste adres.

Oplossingen woningbouw

Of we nu een kunststofvloer aanleggen, een totaaloplossing leveren of een reparatie uitvoeren, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Applicatietechniek van de Wal kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de meest geschikte materialen en aanpak. Onze oplossingen voor de woningbouw en particuliere sector zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie

Wenst u eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over onze kunststofvloeren? Wilt u naar aanleiding van onze referenties meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in de woningbouw? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en een gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de woningbouw.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM