flowfresh-2
Barendrecht

Hygiënische antibacteriële vloeren in Barendrecht laten leggen 

Bent u op zoek naar speciaal aangepaste vloeroplossingen voor uw bedrijf in Barendrecht? Bij Applicatietechniek van der Wal B.V. bieden we op maat gemaakte vloeroplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons ervaren team onderzoekt uw huidige vloerconditie, bespreekt uw specifieke vereisten en biedt op basis hiervan een deskundig advies aan. Wij zorgen voor een snelle en nauwkeurige installatie van hoogwaardige vloeren door een strak tijdschema te volgen, wat zorgt voor minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten. Geniet vele jaren van uw nieuwe, duurzame vloer. Ontdek ons uitgebreide assortiment en lees de referenties van onze tevreden klanten die de kwaliteit en service van onze antibacteriële vloeren in Barendrecht bevestigen. 

Innovatieve antibacteriële vloeren voor de voedingsindustrie in Barendrecht 

In de voedingsindustrie, waar hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn, biedt Applicatietechniek van der Wal B.V. speciaal ontworpen antibacteriële vloeren die voldoen aan de hoogste standaarden van deze sector. Deze vloeren bezitten een aantal belangrijke eigenschappen: 

  • Uitmuntende antislip-eigenschappen die zorgen voor een veilige werkomgeving; 
  • Robuuste duurzaamheid voor langdurig gebruik; 
  • Vloeistofresistentie om lekkages te voorkomen; 
  • Hygiënisch ontwerp om de groei van bacteriën te beperken; 
  • Verhoogde slijtvastheid geschikt voor omgevingen met zware belasting. 

Deze vloeren voldoen aan de strikte HACCP-reinigingseisen en zijn bestand tegen dagelijkse, intensieve reiniging. Wij hebben onze antibacteriële vloeren met trots geïnstalleerd bij toonaangevende bedrijven in de voedselverwerkende industrie, zoals Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij, en Flanders Food. Kies voor een hygiënische en veilige werkomgeving met onze geavanceerde antibacteriële vloeren in Barendrecht

Antibacteriële en duurzame vloeroplossingen in de farmaceutische Industrie in Barendrecht 

In de farmaceutische industrie van Barendrecht is er geen ruimte voor compromissen als het gaat om hygiëne en veiligheid. Met dit in gedachten, levert Applicatietechniek van der Wal B.V. geavanceerde antibacteriële vloeren in Barendrecht die speciaal ontworpen zijn om bestand te zijn tegen zware chemische en mechanische belastingen. Deze vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook de essentiële hygiënische eigenschappen die vereist zijn in de farmaceutische sector. Of u nu overweegt een anti-slip laag toe te voegen aan uw bestaande vloer of geïnteresseerd bent in een volledig nieuwe vloeroplossing, ons team staat klaar om u te adviseren en een naadloze installatie te garanderen. Voor meer informatie over onze vloeroplossingen of om een afspraak te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat uw farmaceutische faciliteit in Barendrecht is uitgerust met de beste, meest hygiënische vloeren die momenteel op de markt beschikbaar zijn. 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Barendrecht

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM