flowfresh-2
Dordrecht

Anti-bacteriële vloeren voor een hygiënische omgeving in Dordrecht

Heeft u unieke vloerbehoeften voor uw bedrijf in Dordrecht? Bij Applicatietechniek van der Wal B.V. staan we klaar om gepersonaliseerde vloeroplossingen te bieden die naadloos passen bij uw bedrijfsdoelstellingen. Ons gespecialiseerde team analyseert uw bestaande vloercondities, bespreekt uw specifieke vereisten en stelt op basis daarvan een professioneel advies op. Door het volgen van een strak tijdschema zorgen we voor een snelle en nauwkeurige installatie van topkwaliteit vloeren. Verwacht jarenlang genot van uw nieuwe vloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment en lees ervaringen van onze tevreden klanten. 

Innovatieve anti-bacteriële vloeroplossingen voor de voedingsindustrie in Dordrecht 

De voedselverwerkende industrie stelt strenge eisen aan hygiëne en veiligheid. Daarom levert Applicatietechniek van der Wal B.V. speciaal ontworpen anti-bacteriële vloeren die de hoogste standaarden van deze sector halen. De kenmerken van onze vloeren zijn: 

  • Superieure antislip-eigenschappen voor een veilig werkklimaat; 
  • Bestendigheid voor langdurig gebruik; 
  • Vloeistofresistent om lekkage te minimaliseren; 
  • Hygiënisch ontwerp om bacteriële groei te beperken; 
  • Verhoogde slijtvastheid voor gebruik onder zware belasting. 

Onze vloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de HACCP-reinigingseisen en zijn bestand tegen dagelijkse natte reiniging. We hebben met trots onze anti-bacteriële vloeren geïnstalleerd bij vooraanstaande klanten in de voedselverwerkende industrie, zoals Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij, en Flanders Food. Kies voor een veilige en schone werkomgeving met onze toonaangevende anti-bacteriële vloeren. 

Antibacteriële en duurzame vloersystemen in de farmaceutische sector 

Bij de productie van geneesmiddelen kan er geen compromis worden gesloten op het gebied van hygiëne. Daarom bieden we hoogwaardige antibacteriële vloeren die speciaal zijn ontworpen om zware chemische en mechanische belasting te weerstaan. Overweegt u een verbetering door het toevoegen van een anti-slip laag op uw huidige vloer? Ons team kan dat naadloos voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Dordrecht

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM