betonreparatie_betonbescherming
Betonreparatie

Betonreparatie laten uitvoeren door experts!  

Heeft u last van beton dat aan het scheuren of afbrokkelen is? Dan is het beter om dit te laten repareren. Wij voeren opdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers. Of u nu betonschade heeft aan uw bedrijfspand, openbaar gebouw of woning wij verhelpen dit graag voor u. Wat de oorzaak of de locatie ook is, voor betonreparatie moet u beslist bij Applicatietechniek van der Wal B.V. zijn. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van: 

  • Kunststofvloeren 
  • Industrievloeren 
  • Bedrijfsvloeren 
  • Ucrete 
  • Polyurea 

Betonschade kent verschillende oorzaken 

Schade aan beton kan verschillende oorzaken hebben. U kunt hierbij denken aan warmte, temperatuurschommelingen, vocht en wind. Daarnaast kunnen ook andere oorzaken zoals overbelasting een rol spelen bij de betonschade. Ook organische stoffen zoals algen, mossen en zouten kunnen het beton erg beschadigen. Wanneer beton beschadigd is, is het van belang dat dit op tijd wordt verholpen. Voor verschillende opdrachtgevers leveren wij duurzame oplossingen. Betonreparatie en bescherming is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Vooral voor bedrijven in de zware industrie of in de petrochemie, de levensmiddelenindustrie, openbare gebouwen, civiel, rail en infra die veel gebruik maken van beton. 

Betonreparatie passend bij uw schade 

Afhankelijk van de aard van de schade kunnen wij passende systemen inzetten. Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is voor goed herstel. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en materialen van hoge kwaliteit om een duurzaam en betrouwbaar resultaat te garanderen Of het nu gaat om scheuren, afbrokkeling, of andere vormen van schade, wij hebben de expertise en ervaring om uw betonconstructie weer in optimale staat te brengen. Voor een persoonlijk advies of meer informatie over onze betonreparatie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met een professionele en duurzame oplossing voor uw betonproblemen. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Betonreparatie

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM