Aanbrengen Antibacteriele vloer

Een antibacteriële vloer laten leggen? Bekijk onze opties

Tot een tijd geleden was het regelmatig schoonmaken met ontsmettingsmiddelen de enige mogelijkheid om een vloer zo veel mogelijk bacterievrij te houden. Met de komst van de antibacteriële vloer is daar verandering in gekomen, want door speciale toevoegingen aan kunststof vloeren wordt de groei van bacteriën en schimmels tegengegaan en blijft de vloer ook tussen de schoonmaakbeurten door zo goed als bacterievrij. De antibacteriële toevoegingen hebben echter geen invloed op de overige eigenschappen waaraan de vloer moet voldoen en dit soort vloeren zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Ze zijn dus overal toepasbaar, zowel voor industrieel gebruik als voor de utiliteitsbouw. De mogelijkheid om een antibacteriële vloer te kunnen laten leggen is vooral een hele verbetering voor de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidssector, maar eigenlijk overal waar extra op de hygiëne gelet moet worden, zoals in horeca keukens, kantines of een kinderdagverblijf, waar kinderen vaak op de vloer spelen. Wilt u meer weten over onze antibacteriële vloeren alvorens tot kopen over te gaan? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk advies en prijzen, of leest u gewoon nog even door.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Flowfresh, de innovatieve antibacteriële vloer van onze leverancier Flowcrete

Een van de meest innovatieve antibacteriële vloeren is de Flowfresh vloer van onze leverancier Flowcrete. Deze is gebaseerd op de antimicrobiële werking van zilver. Al sinds de oudheid wordt zilver gebruikt om de groei van bacteriën en schimmels tegen te gaan; aanvankelijk voornamelijk om bederf van voedingsmiddelen tegen te gaan, later als middel tegen infecties en tegenwoordig voor ontsmetting van water, behandeling van wonden en als antimicrobiële stof in contactoppervlakken, zoals vloercoatings. De Flowfresh antibacteriële vloer bevat zilverzouten die door de unieke samenstelling gedurende de gehele levensduur van de vloer hun antimicrobiële werk blijven doen. Daarmee is dit een van de meest effectieve en meest duurzame antibacteriële vloeren. Applicatietechniek Van der Wal is specialist in kunststof vloeren en mag zich met trots erkend applicateur van alle Flowcrete polymeersystemen noemen, inclusief deze unieke antibacteriële Flowfresh vloer. Wij kunnen deze vloeren voor u aanbrengen in verschillende laagdiktes. Ze zijn net als al onze kunststofvloeren slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Ook in afwerking zijn er vele mogelijkheden, zoals antislip, thermische en chemische bestendigheid, antistatisch en stofvrij. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot scala aan kleuren.

Anti-bacteriele Flowfresh afwerking levensmiddelen industrie

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek Van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en aanverwante werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw, alsmede voor de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij inmiddels onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over onze antibacteriële vloeren of een antibacteriële vloer laten leggen? Wij nodigen wij u graag van harte uit contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM