Aanbrengen Coatingvloer

Een coatingvloer laten leggen om uw kantoor of garage helemaal af te maken

Coatingvloeren worden met name daar toegepast waar de vloer maar een geringe hoogte mag hebben, maar waar toch een naadloze, vloeistofdichte en slijtvaste vloer vereist is die redelijk mechanisch en chemisch belastbaar moet zijn. Een coatingvloer is niet alleen sterk, stofvrij en gemakkelijk in het onderhoud, maar ook nog eens bijzonder decoratief en in vele verschillende kleuren aan te brengen. Als u een mooie vloer heeft die extra bescherming nodig heeft, kunnen wij ook een volledig transparante vloercoating aanbrengen die de uitstraling van uw vloer in stand houdt of zelfs beter tot zijn recht laat komen. Coatingvloeren kunnen zowel mat als glanzend afgewerkt worden in verschillende kleurcombinaties en eventueel voorzien van uw bedrijfslogo. Bovendien kunnen wij naar wens uw coatingvloer antislip, antistatisch of chemicaliënbestendig maken. Dankzij deze veelheid aan mogelijkheden zijn coatingvloeren geschikt voor diverse toepassingen, van kantoor tot garage en van kapsalon tot fitnessruimte. Met name voor bestaande woningen kan een coatingvloer uitkomst bieden. Vanwege de geringe dikte kan de vloercoating in de meeste gevallen gewoon over de bestaande vloer aangebracht worden en kunnen alle ruimtes in huis, zoals de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamers hun eigen vloer krijgen, naadloos aan elkaar gelegd. Een vloer kopen doet u niet elke dag, dus een goed advies vooraf is daarom enorm belangrijk. Wij zijn specialist in onder meer coatingvloeren en nemen graag de tijd om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden en prijzen voor uw specifieke situatie.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Een coatingvloer als voordelige variant van een gietvloer?

Een coatingvloer is vaak moeilijk te onderscheiden van een gietvloer. Het voornaamste verschil bestaat uit de dikte van de vloer. Waar een gietvloer bestaat uit een of meerdere relatief dikkere lagen, wordt er bij coatingvloeren slechts een of meerdere dunne lagen epoxy of polyurethaan aangebracht. Dit maakt dat de prijs van een coatingvloer lager zal liggen dan de prijs van een gietvloer. Daar staat tegenover dat een coatingvloer hogere eisen stelt aan de ondervloer. Bij een gietvoer kunnen kleine oneffenheden in de lagen weggewerkt worden, maar wordt alleen een vloercoating aangebracht, dan moet de ondergrond volkomen vlak en glad zijn. Is uw vloer aan renovatie toe en twijfelt u wat voor u de beste oplossing is? Vraag het gerust aan onze specialisten, want zij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en zullen u altijd de meest geschikte en voordelige optie voorleggen. Daarbij worden uiteraard de benodigde voorbereidende werkzaamheden als egaliseren en repareren van de ondervloer meegenomen. Het eindresultaat is altijd een mooie naadloze en vloeistofdichte vloer waar u jaren plezier van heeft.

Coatingvloer schoolgebouw

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, alsmede de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen reeds verdiend. Kijkt u gerust opt deze website eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over onze coatingvloeren of een coatingvloer laten leggen, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM