Aanbrengen Flowcrete vloer

Door een Flowcrete vloer te laten leggen krijgt u het neusje van de zalm

Flowcrete is een van de meest gerenommeerde leveranciers van kunststof vloeren met vestigingen over de hele wereld. Wij zijn er dan ook trots op dat wij deze leverancier aan ons vloerenassortiment hebben kunnen toevoegen en daarmee voor onze klanten ook deze topklasse kunststofvloeren te kunnen leggen. Bij Flowcrete staan innovatie en duurzaamheid voorop. Voortdurend worden nieuwe vloeren ontwikkeld om aan de laatste eisen, die aan industriële of commerciële vloeren gesteld worden, te kunnen voldoen. Voor iedere toepassing in elke branche is een Flowcrete vloer te vinden. Van zwaar belastbare polyurethaanvloeren voor de zware industrie tot decoratieve terrazzo vloercoatings voor openbare gebouwen en winkelcentra tot de sneldrogende Flowfast MMA acrylaatvloeren voor renovatieprojecten of andere situaties waar de vloer snel weer begaanbaar moet zijn. Speciaal voor parkeerdekken en garagedekken heeft Flowcrete de “Deckshield” parkeerdekbeschermingssystemen ontwikkeld, die de constructie beschermen, het geluid van de banden dempt en met duidelijke markeringen met verschillende signaalkleuren het verkeer reguleert en een aangename indruk achterlaat. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele toepassingen van de veelzijdige Flowcrete vloeren. Wilt of moet u een nieuwe vloer laten leggen, neemt u dan vooral even contact met ons op, want wij kunnen u dan aan de hand van uw specifieke wensen uitgebreid adviseren en samen met u tot de beste oplossing komen.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Flowfresh, voor alle omgevingen waar hygiëne voorop staat

In veel omgevingen heeft hygiëne de hoogste prioriteit, maar worden verder ook andere eisen aan de vloer gesteld. Een vloer voor de farmaceutische industrie vereist andere eigenschappen dan die voor de levensmiddelenindustrie en brouwerijen stellen andere eisen dan ziekenhuizen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Daarom heeft Flowcrete een hele reeks Flowfresh vloeren ontwikkeld die een antimicrobiële werking combineren met de specifieke eisen van de betreffende branche. De Flowfresh vloer dankt zijn antibacteriële werking aan het polygiene agent, een op zilverionen gebaseerd ontsmettingsmiddel, dat wordt toegevoegd aan de polyurethaan vloercoating. Ongeacht de andere eigenschappen van de vloercoating remt de Flowfresh vloer aantoonbaar de groei van de meeste soorten schadelijke bacteriën. Van der Wal Applicatietechniek kan ook deze Flowfresh vloeren voor u leggen, geheel op maat en volgens uw specifieke wensen en eisen.

Flowcrete vloer laten leggen

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige vloerenbedrijven. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over Flowcrete vloeren of een Flowfresh of andere Flowcrete vloer laten leggen? Wij nodigen u graag uit om dan eens contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM