Aanbrengen Troffelvloer

Een nieuwe vloer nodig? Denk er eens over om een troffelvloer te laten leggen

Een troffelvloer kent vele voordelen. Het is een naadloze, vloeistofdichte vloer die dankzij de hoge slag- en stootvastheid zwaar belastbaar is en daarmee uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Niet voor niets vinden troffelvloeren dan ook daar hun oorsprong. Ze worden van oudsher veel gebruikt als vloeren voor natte ruimtes, garages, fabriekshallen, opslagplaatsen en bij overslagbedrijven. Door hun aantrekkelijke uitstraling, de veelheid aan kleuren en het onderhoudsgemak worden troffelvloeren ook steeds populairder in de utiliteitsbouw en zelfs voor gebruik in woningen. Met name in natte ruimtes is een troffelvloer ideaal omdat hij van nature slipvast is en bovendien goten en holle plinten geïntegreerd kunnen worden, ideaal voor keukens, badkamers of een fitnessruimte. Troffelvloeren vinden met succes hun weg naar alle mogelijke toepassingen. Wilt u weten of een troffelvloer laten leggen ook in uw geval de ideale oplossing kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op; wij adviseren u graag en rekenen u tegelijk de kosten voor.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Wat troffelvloeren voor alle toepassingen zo uniek maakt

De naam troffelvloer is afgeleid uit de wijze van aanbrengen, want het materiaal wordt met een troffel en vlakspaan handmatig op de ondervloer aangebracht. Door deze wijze van aanbrengen mag de ondervloer minder vlak en zelfs licht beschadigd zijn, zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat. Dit is een groot voordeel als u denkt over renovatie van uw bestaande vloer. Een andere benaming voor deze bijzondere vloer is mortelvloer, wat duidt op de samenstelling, namelijk een mengsel van epoxyhars en gekleurde fijne kwartskorrels. Het resultaat is een naadloze, gladde, maar slipvaste vloer die niet alleen slijtvast maar ook krasvast is. Door te spelen met de vele kleuren van de kwartskorrels zijn troffelvloeren in oneindige combinaties aan te brengen, egaal, gemêleerd of in zones. U kunt uw bedrijfslogo in de vloer laten aanbrengen of de afdelingen in uw kantoortuin ieder hun eigen kleur geven in een naadloos aangelegde vloer. Tot slot wordt de troffelvloer met een toplaag afgewerkt, dit kan mat of glanzend en met eventueel extra aanvullende eigenschappen naar wens, zoals UV-bestendig of antistatisch voor een stofvrije omgeving.

De prijs van een troffelvloer is voornamelijk afhankelijk van de grootte van het oppervlak. In de regel geldt dat hoe groter het aantal vierkante meters, hoe lager de prijs per vierkante meter is. Daarnaast spelen natuurlijk andere factoren een rol, zoals de voorbereiding van de draagvloer en de vorm van de ruimte. Al onze troffelvloeren zijn maatwerk en dat geldt ook voor onze prijzen. Mocht u tot een prijsaanvraag willen overgaan, dan bekijken wij de situatie ter plaatse en geven u vervolgens een heldere offerte op maat.

Troffelvloer groot-keuken

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op zeer veel tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over onze troffelvloeren of een troffelvloer laten leggen, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor een goed advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM