Leverancier van temperatuurbestendige vloeren

De beste leverancier van temperatuurbestendige vloeren vindt u in Ridderkerk

Applicatietechniek van der Wal in Ridderkerk is specialist in kunststof vloeren voor alle mogelijke toepassingen. Ook voor een temperatuurbestendige vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Een vloer is temperatuurbestendig als deze in een groot temperatuurbereik onveranderlijk is, maar ook bestand is tegen thermische schokken. Met name voor de voedingsmiddelenindustrie, grote horecakeukens en overal waar hete vloeistoffen gemorst of afgevoerd moeten worden. Maar ook voor locaties waar de vloer onderhevig is aan extreem koude luchtstromen uit koelcellen, is een temperatuurbestendige vloer een vereiste. Ook in situaties waar vloeren regelmatig met stoom onder hoge temperaturen gereinigd worden is temperatuurbestendigheid belangrijk om te voorkomen dat de vloer delamineert of barst. Wij zijn approved applicator van van Flowcrete vloeren. Deze polyurethaan-cementvloeren hebben een dikte tot 9 mm en kunnen temperatuurwisselingen aan van -40°C tot +130°C en lekkage tot +150°C. Graag vertellen wij u alles over de vele voordelen van deze temperatuurbestendige vloeren. Neemt u dus gerust eens contact op, want dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie en u de kosten voorrekenen.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Temperatuurbestendige vloeren in diverse uitvoeringen

De temperatuurbestendigheid hangt mede af van de laagdikte van de vloer. Zo zal een 4 mm vloerafwerkingsdikte gemakkelijk temperaturen tot 60°C aankunnen en ook het incidenteel morsen van een vloeistof tot 90°C. Omdat de dikte van de vloer voor een groot deel de prijs bepaalt, leveren en leggen wij temperatuurbestendige vloeren in verschillende diktes, waarbij wij u precies aangeven wat u van de vloer van uw keuze mag verwachten. Zo worden teleurstellingen en onnodig hoge prijzen vermeden. Naast temperatuurbestendigheid kunnen deze vloeren natuurlijk geleverd worden met alle eigenschappen die in uw situatie gewenst of vereist zijn, zoals zware mechanische en chemische belastbaarheid, krasvast, slijtvast, stofvrij en onderhoudsvriendelijk. Welk type temperatuurbestendige vloer u ook wenst, wij zijn er zeker van dat wij ook voor u de juiste oplossing hebben.

Temperatuurbestendige Flowfresh HF vloerafwerking

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige vloerenbedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in de andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over temperatuurbestendige vloeren? Neem gerust eens contact met ons op voor een goed advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM