Naadloze polymeervloeren

Naadloze polymeervloeren: ontwikkeld voor de industrie, nu een trend in de woningbouw

De naadloze polymeervloer is ontstaan uit een behoefte aan vloeistofdichte vloeren voor industrieel gebruik, dit om te voorkomen dat schadelijke stoffen in de bodem en het milieu verspreid werden. Sindsdien hebben polymeervloeren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en kunnen nu in vele varianten geleverd worden, zoals verschillen in diktes, kleuren, dessins en afwerkingen. Daarmee zijn ze inmiddels geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Ze zijn slijtvast, stofvrij, hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud en daarmee ideaal voor vele openbare gebouwen als winkelcentra, scholen en ziekenhuizen. Ook in de woningbouw vinden naadloze polymeervloeren steeds meer hun weg. Consumenten kopen zo'n vloer om hun huis een minimalistische uitstraling te geven, om het onderhoudsgemak of vanwege de aantrekkelijke prijzen ten opzichte van andere vloerbekledingen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een naadloze polymeervloer in uw situatie zijn, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij adviseren u graag en rekenen u tegelijk de kosten voor.

Bel: 0180 487645Contactformulier

De samenstelling van naadloze polymeervloeren is vaak maatwerk

De basis van deze naadloze vloer is uiteraard de polymeer, meestal epoxy of polyurethaan, die vermengd wordt met verharders, kleurstoffen en eventueel chips of flakes voor een speciaal effect. Daarnaast kunnen nog vele andere componenten toegevoegd worden, waardoor bijvoorbeeld een antislipvloer of een antistatische vloer ontstaat. Ook kan de polymeervloer voor zwaardere chemische, thermische of mechanische belastingen geschikt gemaakt worden. Kortom, een naadloze polymeervloer kan voor iedere toepassing volledig aangepast worden, zodat ook altijd de prijs in overeenstemming is met het gewenste resultaat. Omdat het polymeermengsel vloeibaar is, is dit mengsel zelfnivellerend en laat zich gemakkelijk aanbrengen op praktisch iedere stabiele ondergrond. Voor het beste effect is het wel verstandig de naadloze vloer te laten leggen door een specialist. Wij zijn u graag van dienst om de vloer van uw dromen te verwezenlijken.

Naadloze polymeer PU gietvloer

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over naadloze polymeervloeren, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM