Ga terug
BASF-partnerschap

Benoemd tot BASF System Partner

19 april 2017 15:11:00

Op woensdag 15 juni jl. was het zover; Richard mocht namens Applicatietechniek van der Wal een nieuw certificaat in ontvangst nemen. Applicatietechniek van der Wal is namelijk vanaf heden officieel BASF System Partner. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Samen met een select aantal bedrijven in Nederland is Applicatietechniek van der Wal onderdeel van het BASF System Partner kwaliteitsnetwerk en wisselen zij (internationale) kennis en ervaringen uit. Wat dit voor u betekent? We vertellen u graag meer!

BASF System Partner, wat wil dat zeggen?

Applicatietechniek van der Wal behoorde al tot een selecte groep Preferred Applicators van BASF.  Als één van de weinige applicatiebedrijven in Nederland mogen wij o.a. Ucrete vloersystemen aanbrengen. Na jarenlange werkervaring met Master Builder Solutions van BASF en het behalen van andere hoge kwaliteitsnormen, is ons werk nu beloond met deze nieuwe titel: BASF System Partner.

Als onderdeel van het internationale BASF System Partner-netwerk, bieden wij samen met Master Bulder Solutions alles wat opdrachtgevers, ingenieursbureaus, aannemers en architecten nodig hebben voor succes in de branche; zekerheid! Binnen het BASF System Partnernetwerk worden risico’s geminimaliseerd door nauwe samenwerking en intensieve trainingen op productniveau.

Het System Partner programma is gebaseerd op een netwerk van experts van hoog gekwalificeerde partners. Dit houdt in dat deelname in het programma synoniem is voor hogere kwaliteit en voor minder reclamaties, omdat alleen grote experts en geavanceerde applicateurs meedoen. Deze kwaliteitsbelofte zorgt voor bewustzijn en duurzaamheid. En dat betekent dat u op ons kan vertrouwen.

Garantie en betrouwbaarheid tijdens uw project

“Ons gezamenlijke doel is om de beste in onze branche te zijn. Om dat doel steeds opnieuw te realiseren, hebben we als BASF System Partner ons ertoe verplicht om op alle operationele niveaus binnen onze organisatie strenge normen te hanteren”, aldus Richard van der Wal.

Wanneer u ervoor kiest om samen met Applicatietechniek van der Wal een project te starten, voldoet uw project aan de hoogste kwaliteit en technische normen. Regelmatig krijgt ons team scholing en training van BASF op productniveau. Tijdens het project wordt u namelijk volledig gesteund bij de realisatie door BASF. Van persoonlijke technische ondersteuning ter plaatse of op de bouwplaats, tot aan het verlenen van een langere garantieperiode. Dat is onze belofte en hetgeen we waarborgen.

De voordelen voor u:

  • Uw projecten voldoen aan de hoogste technische normen
  • Gezamenlijke garantie van 10 jaar op materiaal en verwerking
  • Verminderd risico door een hooggekwalificeerde en gecertificeerde partner
  • Grote zekerheid tegen financiële schade
  • Technische ondersteuning door BASF op uw projecten

Nieuwsgierig?

Wilt u weten wat dit voor uw projecten kan opleveren? Laat het ons dan weten!

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM