Ga terug
cursus_betonbescherming_cugla

Betonbescherming cursusdag CUGLA

24 april 2018 16:55:24

Als specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea, hebben we onze goede naam hoog te houden. Vandaar dat we investeren in onze kennis en kunde. 7 februari jl. stond een cursusdag betonbescherming en betonrenovatie bij Cugla Concrete Solutions op de planning. Na een hartelijke ontvangst met warm appelgebak (dat gaat er altijd wel in), werd eerst wat theorie over betonreparatie in het algemeen doorgenomen. Ook de achtergrond en de geschiedenis van het bedrijf kwam ter sprake. Een rondleiding door de fabriek stond die ochtend eveneens op de planning.

certificaat betonbescherming v.d. wal

 

 

 

 

 

 

 

In de middag was er tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Onder deskundige begeleiding gingen we aan de slag met reparatiemortels en o.a. spuitbeton. Ook het werken met een nieuw product voor het verlijmen van prefab betonelementen werd uitgebreid geoefend. Een bijzonder leerzame dag die resulteerde in certificaten voor alle deelnemers.

Applicatietechniek van der Wal levert 100% kwaliteit en werkt met de beste materialen, producten en leveranciers. Als het om betonbescherming, betonreparatie en betonrenovatie gaat, werken we o.a. met de producten van Cugla Concrete Solutions. Een mooi bedrijf dat in de afgelopen 40 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd als het om hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels gaat.

Meer informatie over betonbescherming , betonreparatie en betonrenovatie
Meer informatie over Cugla Concrete Solutions.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM