Ga terug
reparatie 10
Matacryl STC 7
Matacryl STC 5
reparatie 12

Betonreparatie bij sojapersfabriek

17 februari 2020 14:00:52

Bij de sojapersfabriek van ADM in Europoort is een perfect functionerend afvalwatersysteem een absolute must. Reparaties aan het systeem moeten snel worden uitgevoerd, zodat de productie ongehinderd door kan gaan. In opdracht van Mourik Services B.V. repareerde Applicatietechniek van der Wal hier een afvalwater-/vetput van bijna 250 vierkante meter. Een klus met een strakke deadline. “Als Van der Wal zegt: ‘We zijn op die datum klaar’, dan zijn ze dat ook!”

Werkvoorbereider Stefan Fortuin krijgt er bij Mourik Services B.V. wel vaker mee te maken: een opdracht met een deadline waar nul rek in zit. “Maar deze keer ging ik ook nog eens op vakantie op het moment dat het werk moest beginnen. Dan is het heel fijn om met een partij als Applicatietechniek van der Wal te werken. Het is prettig communiceren met het bedrijf. Er wordt goed meegedacht in de voorbereiding van het werk en de lijnen zijn kort; daar word je als opdrachtgever blij van. Nadat alles in de startblokken stond, kon ik met een gerust hart op vakantie.”

Betonreparatie en afwerking

En was het voor Applicatietechniek van der Wal tijd om aan de slag te gaan. Nadat Mourik Services B.V. de put had gereinigd en verfresten had verwijderd, werd eerst het oppervlak licht mechanisch opgeschuurd. Daarna werden de reparaties uitgevoerd aan het kiezelbeton en werd op alle gietgallen Cugla-spachtel aangebracht. Vervolgens bracht Applicatietechniek van der Wal op alle wand- en vloeraansluitingen driehoeksvoegen aan met minerale reparatiemortel. Na het drogen en opnieuw schuren werd de put afgewerkt met het waterafdichtings- en beschermingssysteem van Matacryl.

Professioneel en betrouwbaar

Uitvoerder Piet Prins van Mourik Services B.V. kijkt terug op een goede samenwerking. “Wat opvalt aan de werkwijze van Applicatietechniek van der Wal: ze werken heel netjes, doen wat ze beloven, zijn professioneel en betrouwbaar. Kijk, er kan natuurlijk altijd wat gebeuren tijdens zo’n werk. Hier was er in het gebouw een leiding gaan lekken, waardoor de vloer van de put nat was geworden. Dan kun je geen primer aanbrengen. En later was er een bepaalde spuitpomp die ze nodig hadden kapot gegaan. Met zulke voorvallen én een strakke deadline kan het wel eens gaan dringen in de planning. Maar bij Van der Wal blijven ze rustig. Als het nodig is, komen ze op zaterdag terug. Dus als Van der Wal zegt: ‘We zijn op die datum klaar’, dan dat zijn ze ook! Bovendien, het eindresultaat is keurig netjes geworden. Onze klant is zeer tevreden. En wij ook.”

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM