Ga terug
Betonreparatie Jetty
Betonreparatie 3
Wapening
Betonreparatie 1

Betonreparatie voor Jetty 3

25 februari 2020 09:06:10

Jarenlang lag Jetty 3 er verlaten bij aan de kade van het Shell-terrein in Pernis. Tot de groeiende vraag naar vloeibaar gas ervoor zorgde dat Shell de steiger weer nodig had. Voordat het petrochemische bedrijf de steiger weer veilig in gebruik kon nemen, was echter eerst een ingrijpende renovatie nodig. In opdracht van waterbouwkundig aannemersbedrijf Hakkers voerde Applicatietechniek van der Wal betonreparaties en diverse betonwerkzaamheden uit aan de Jetty 3. “De expertise in het opwaarderen van betonnen constructies is in grote mate aanwezig binnen het bedrijf.”

Op de grens van land en water, dáár ligt de expertise van Hakkers. Al vanaf de jaren dertig in de vorige eeuw wordt bij tal van kust-, oever-, bagger-, grond-, constructie- en funderingswerken de deskundigheid van dit bedrijf gevraagd. Voor de opdracht bij Shell riepen ze op hun beurt de deskundigheid van Applicatietechniek van der Wal in voor betonreparaties aan de kolommen, betonpalen en de boven- en onderkant van de vloeren van de Jetty 3. Hiervoor gebruikte Van der Wal diverse CUGLA-producten. Voor het beschermen van de constructie werden de MasterSeal 6100 FX en MasterProtect 330 EL aangebracht; een scheuroverbruggende, beschermende, carbonatatieremmende en weerbestendige coating. Daarnaast voerde Van der Wal betonwerkzaamheden uit en zorgde voor het bekisten, wapenen en volstorten van vloeropeningen met betonmortel van Weber Beamix.

Zeer tevreden over betonreparatie

Johannes Meijler, uitvoerder bij Hakkers, is vooral te spreken over hoe de betonreparaties zijn uitgevoerd door Applicatietechniek van der Wal. “Daar zijn mijn klant en ik zeer tevreden over. De expertise in het opwaarderen van betonnen constructies is in grote mate aanwezig binnen het bedrijf.”
Alles bij elkaar kijkt Johannes terug op een prettige samenwerking. “De lijnen zijn kort bij Van der Wal en afspraak is afspraak; óók als dat soms moeilijk is. Er werd ook goed meegedacht. Als er een vraagstuk was, was het geen moeite om samen ter plaatse de situatie te bekijken en vervolgens een plan te trekken. En ook met de medewerkers van het bedrijf was het fijn samenwerken. In zo’n petrochemisch havengebied heb je te maken met allerlei regels, maar iedereen paste zich soepel en goed aan. Dat laat professionaliteit zien.”

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM