Ga terug
in_38

Meedenken en kwaliteit leveren

24 april 2017 17:04:37

Bedrijfsvloeren en industriële vloeren hebben het zwaar te verduren. Dat vraagt om een bedrijf dat meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en vlot en vakkundig de juiste vloer kan plaatsen. “Wij doen wat we beloven. En dat doen we snel en goed." Richard van der Wal weet waar hij het over heeft. De afbouw met kunstharssystemen heeft voor de directeur-eigenaar van Applicatietechniek Van der Wal uit Ridderkerk geen geheimen meer. Projecten moeten door. De productie moet zo snel mogelijk weer draaien. Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Precies zo met lekkende vloeren en kelders, of scheuren in het wegdek. De oplossing moet gereed liggen, zo snel mogelijk worden toegepast en de klant moet jaren vooruit kunnen. “We denken mee, komen met oplossingen en gaan altijd voor kwaliteit.”

In september 2010 trok Richard van der Wal de stoute schoenen aan en begon hij voor zichzelf. Inmiddels telt Applicatietechniek Van der Wal dertien werknemers. Opdrachtgevers bevinden zich vooral in de industrie en de bouw. Ook wordt gewerkt voor overheid, beheermaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren en particulieren. Natuurlijk krabde Van der Wal zich destijds wel even achter de oren. Een eigen bedrijf starten, midden in de recessie? Ruim tien jaar ervaring als bedrijfsleider in het vakgebied, een goede naam in de markt en een breed netwerk, gaven de doorslag. Spijt van zijn besluit heeft Van der Wal nooit gehad. Het bedrijf groeit tegen de stroom in. “We hebben nog geen dag zonder werk gezeten.”

Vakmensen

Natuurlijk is het succes niet komen aanwaaien. Ondernemen is per definitie hard werken.  Maar ook is ondernemen in de visie van Van der Wal vasthouden aan traditionele waardes: doen wat je belooft, je uiterste best doen, meedenken en kwaliteit leveren. Ondernemen is ook een kwestie van de goede mensen om je heen verzamelen. Applicatietechniek Van der Wal beschikt over op en top gemotiveerde medewerkers die deels in het eigen bedrijf zijn opgeleid. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken vinden geregeld bijscholingen plaats, bijvoorbeeld via leverancier BASF. 

Applicatietechniek Van der Wal behoort tot de selecte groep applicatiebedrijven die zich Preffered Applicator van deze toonaangevende speler in de markt mogen noemen. Als een van de weinige bedrijven in Nederland mogen ze alle UCRETE systemen en alle typen kunststof vloersystemen aanbrengen, en betonherstelsystemen verwerken. Van der Wal noemt het een teamprestatie. “Ik ben trots op de groep vakmensen die we hebben.”

Kwaliteit

Applicatietechniek van der Wal is tevens gecertificeerd volgens het VCA* protocol en is bezig met de voorbereidingen voor VCA Petrochemie. De projecten worden uitgevoerd in onderaanneming, maar steeds vaker ook als hoofdaannemer. Met kwaliteit, uitgebreide garanties en service wordt volgens Van der Wal het verschil gemaakt. “Wij zijn zeker niet het goedkoopste bedrijf, maar bieden wel duurzame oplossingen.” 

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Applicatietechniek van der Wal.

Dit artikel over Applicatietechniek van der Wal - specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea - komt uit Het Ondernemersbelang, editie 04-2013

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM