Prijs vloeistofdichte vloer

Bij Van der Wal vindt u de mooiste vloeistofdichte vloer voor de beste prijs

Vloeistofdichte vloeren zijn naadloos, duurzaam en slijtvast. Oorspronkelijk ontwikkeld voor industrieel gebruik, worden deze vloeren ook in de utiliteits- en woningbouw steeds populairder. De prijzen van vloeistofdichte vloeren zijn afhankelijk van vele factoren en kunnen daarom sterk variëren. De prijs wordt veelal berekend per vierkante meter, waarbij geldt dat hoe groter het oppervlak hoe lager de vierkantemeterprijs. Daarnaast speelt de dikte van de aan te brengen vloerlaag een rol, alsmede de werkzaamheden benodigd voor het geschikt maken van de ondervloer. Tot slot zijn de eisen die de verschillende toepassingen aan een vloer stellen een bepalende factor voor de prijs. Voor industrieel gebruik, waar een hoge mechanische, chemische en thermische belasting mogelijk moet zijn, zal de afwerking van de vloer meer kosten met zich meebrengen dan voor bijvoorbeeld openbare gebouwen. Voor woningen zal de vierkantemeterprijs relatief hoog zijn door het geringe oppervlak, maar kunnen anderzijds vanwege het lagere eisenpakket vloeistofdichte vloeren al voor concurrerende prijzen gelegd worden. Wilt u een vloeistofdichte vloer in uw bedrijf, garage, kantoor of woning laten aanbrengen? Neem dan gerust contact met ons op voor een goed advies en een eventuele prijsaanvraag. Wij leveren vloeistofdichte vloeren voor alle toepassingen en geven u graag advies over mogelijkheden en kosten.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Elke vloeistofdichte vloer is maatwerk en heeft zijn eigen prijs

Vloeistofdichte vloeren zijn er in verschillende varianten. De voornaamste daarvan zijn de gietvloer, de troffelvloer en de coatingvloer. De verschillen tussen deze vloeren zijn de samenstelling van het basismateriaal en de dikte van de aan te brengen laag. Gietvloeren bestaan uit vloeibare epoxy- of polyurethaanharsen en worden in verschillende lagen op de ondergrond aangebracht. Coatingvloeren worden gerold in een, twee of drie dunne lagen. Troffelvloeren zijn een samenstelling van gekleurde kleine kwartskorrels en epoxyhars. Deze vloeren worden handmatig met een troffel aangebracht. Welke van deze varianten voor u de beste oplossing is, hangt af van de eisen die u aan uw vloeistofdichte vloer stelt en natuurlijk uw budget. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Wij komen bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken, zodat wij ook voor u de mooiste vloeistofdichte vloer voor de beste prijs kunnen aanbieden.

Vloeistofdichte Flowfresh HF laad- en losplaats

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige vloerenbedrijven Van Nederland. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, alsmede ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over de prijzen van onze vloeistofdichte vloeren of een prijs aanvragen voor het laten leggen van een vloeistofdichte vloer, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM