flowfresh-2
Papendrecht

Duurzame anti-bacteriëlevloeren voor bedrijven in Papendrecht 

Zoekt u naar uitmuntende, gepersonaliseerde vloeroplossingen voor uw bedrijf in Papendrecht? Applicatietechniek van der Wal B.V. heeft wat u zoekt. Wij leveren op maat gemaakte vloeren die naadloos aansluiten bij uw specifieke eisen. Ons ervaren team voert een gedetailleerde inspectie uit op uw bestaande vloer om zo de meest geschikte aanpak te bepalen. We overleggen met u over uw verwachtingen en geven daarop gebaseerd deskundig advies. Met een strakke planning en nauwkeurige uitvoering verzekeren we u van een efficiënte installatie van uw kwaliteitsvloer. Vertrouw op de lange levensduur van onze vloeren en ontdek vandaag nog ons assortiment aan premium vloeren. Ook kunt u de ervaringen van onze tevreden klanten lezen. 

Betrouwbare anti-bacteriële vloeren voor de voedingssector in Papendrecht 

Hygiëne is fundamenteel in de voedselindustrie. Bij Applicatietechniek van der Wal B.V. zijn we ons hiervan terdege bewust en bieden we speciaal ontworpen anti-bacteriële vloeren die aan de strikte eisen van de sector voldoen. Onze vloeren hebben verschillende belangrijke eigenschappen: 

  • Uitstekende grip voor een veilige werkomgeving; 
  • Robuustheid voor een lange levensduur; 
  • Vloeistofbestendigheid om lekken te voorkomen; 
  • Hygiënische kenmerken om de groei van bacteriën tegen te gaan; 
  • Hoge slijtvastheid om intensief gebruik te weerstaan. 

We voldoen volledig aan de HACCP schoonmaakvoorschriften en onze vloeren zijn geschikt voor dagelijkse natte reiniging. We zijn er trots op dat we onze anti-bacteriële vloeren hebben mogen leveren aan vooraanstaande klanten in de voedselindustrie, zoals Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food. Zorg voor een veilige en hygiënische werkomgeving met onze anti-bacteriële vloeren. 

Optimaliseer uw farmaceutische faciliteiten met onze antibacteriële vloeren 

Wij begrijpen de unieke uitdagingen van de farmaceutische industrie en bieden daarom robuuste antibacteriële vloeroplossingen. Deze vloeren zijn niet alleen bestand tegen zware chemische en mechanische belasting, maar helpen ook bij het handhaven van de hoogste hygiënenormen. Heeft u al een dergelijke vloer en wilt u deze upgraden met een anti-slip laag? Wij staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Papendrecht

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM