flowfresh-2
Rotterdam

Hoogwaardige antibacteriële vloeren op maat voor bedrijven in Rotterdam

Bent u op zoek naar hoogwaardige vloeren op maat voor uw bedrijf in Rotterdam? Bij Applicatietechniek van der Wal B.V. bieden we maatwerk vloeroplossingen aan die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons ervaren team zal een grondige inspectie van uw ondervloer uitvoeren om de beste aanpak te bepalen. We zullen uw wensen en eisen bespreken en op basis daarvan deskundig advies geven. Met een realistische planning zorgen we voor een efficiënte en vakkundige installatie van een vloer van de hoogste kwaliteit. U kunt vertrouwen op jarenlang plezier van uw nieuwe vloer. Ontdek nu ons assortiment aan hoogwaardige vloeren en lees de referenties van tevreden klanten. 

Veilige en hygiënische antibacteriële vloeren voor de levensmiddelenindustrie in Rotterdam 

In de levensmiddelenindustrie is hygiëne van essentieel belang. Bij Applicatietechniek van der Wal B.V. begrijpen we dit en bieden we speciale anti-bacteriële vloeren die voldoen aan de strenge eisen van de levensmiddelenindustrie. Onze vloeren zijn ontworpen met de volgende kenmerken: 

  • Uitstekende stroefheid voor veilig werken; 
  • Duurzaamheid voor langdurig gebruik; 
  • Vloeistofdichtheid om lekkage te voorkomen; 
  • Hygiënische eigenschappen om bacteriegroei tegen te gaan; 
  • Hoge slijtvastheid voor intensieve belasting. 

Onze vloeren zijn volledig in overeenstemming met de HACCP-reinigingseisen en kunnen dagelijks nat worden gereinigd. We zijn trots dat we anti-bacteriële vloeren hebben mogen leveren aan gerenommeerde klanten in de levensmiddelenindustrie. Waaronder Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food. Kies voor een veilige en hygiënische werkomgeving met onze anti-bacteriële vloeren. 

Steriele vloeroplossingen voor de geneesmiddelenproductie 

De farmaceutische industrie vereist een onberispelijke hygiëne, en dat is precies wat onze steriele vloeren leveren. Deze vloeren zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen zowel chemische als mechanische invloeden, en hebben ook een antibacteriële eigenschap. Op zoek naar aanvullende veiligheidsfuncties zoals een anti-slip oppervlak? We kunnen dat ook voor u regelen. Aarzel niet om ons te bereiken voor meer details of om een afspraak te plannen. 

 

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Rotterdam

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM