flowfresh-5
Dordrecht

Flowcrete vloer in de buurt van Dordrecht en omgeving

Flowcrete vloer in de buurt van Dordrecht, een andere plek in Nederland of in het buitenland laten leggen? Dat kunnen wij van Applicatietechniek van der Wal B.V. voor u verzorgen. De vloeren die wij leggen zijn sterk en duurzaam. Ze gaan jarenlang mee en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een hele sterke vloer nodig? Een waterdichte of een vloer die bestand is tegen agressieve chemicaliën? Aan de hand van uw wensen geven wij advies en vinden we een passende oplossing op het gebied van vloeren. Dit kan gaan om een Flowcrete vloer of een Ucrete vloer. Ook leveren wij diverse andere soorten in uiteenlopende branches zoals:

  • zware industrie
  • woningbouw
  • openbare gebouwen
  • weg- en waterbouw
  • levensmiddelen industrie

Onze vloeren voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden door deze branches.

Flowcrete vloer als praktische oplossing

Een vloer is een belangrijk element in iedere woning, bedrijfspand en andere locatie. Deze wordt veelal gebruikt en is prominent aanwezig. Zeker binnen de zware industrie moet een vloer aan bepaalde eisen voldoen. Met een Flowcrete vloer leveren wij een perfecte vloer op maat. Door de goede kwaliteit en fijne eigenschappen hebben wij deze vloer regelmatig toegepast als praktische oplossing voor klanten in Dordrecht en omgeving.

Flowcrete vloer en meer

Naast een Flowcrete vloer kunnen wij natuurlijk veel meer vloeren leggen. Als specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en coatingvloeren kunnen wij vrijwel in iedere klantwens voorzien. Met een team van ervaren medewerkers voeren we uiteenlopende werkzaamheden voor opdrachtgevers in diverse branches in de buurt van Dordrecht en omgeving uit. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Flowcrete | Dordrecht

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM