flowfresh-2
Rotterdam

Flowfresh laten leggen in de buurt van Rotterdam?

Flowfresh in uw bedrijfspand in de buurt van Rotterdam? Of wilt u graag een andere vloer die perfect bij uw wensen en eisen past? Vloerenspecialist Applicatietechniek van der Wal B.V. geeft graag advies op maat. Graag komen wij bij u langs in de buurt van Rotterdam om de grond te inspecteren en uw wensen te inventariseren. Iedere situatie is immers uniek en vraagt om een passende goede vloer. Aan de hand hiervan kunnen we u voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om Flowfresh of één van onze andere speciale vloeren, wij hebben de materialen, kennis én ervaring in huis om u van de beste vloer te voorzien. Via onze website geven we u een indruk van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Neem gerust een kijkje. Bij vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Flowfresh van Vloerenspecialist Applicatietechniek van der Wal B.V.

Veel klanten in Rotterdam en omgeving hebben inmiddels hun weg naar ons weten te vinden voor Flowfresh. Door onze meer dan 35 jaar lange praktijkervaring hebben wij veel kennis opgedaan. Door dit in combinatie met unieke vloeren zijn wij onderscheidend in ons vak. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een kwaliteitsvloer: Elke Flowfresh vloer die wij installeren, is een toonbeeld van kwaliteit en vakmanschap.
  • Duurzaamheid: Onze Flowfresh vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat u investeert in een vloer die bestand is tegen de tijd en het gebruik.
  • Eerlijk en deskundig advies: Wij geloven in transparantie en bieden daarom advies dat gebaseerd is op jarenlange kennis en ervaring.
  • Helder proces: Van de eerste inspectie tot de uiteindelijke installatie, ons proces is duidelijk en gestroomlijnd.
  • Specialistische kennis: Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en materialen, waaronder Flowfresh.

Flowfresh en meer

Naast het aanbrengen van Flowfresh en andere vloeren houden wij ons bezig met het dichten van lekkages en het repareren van betonconstructies. Onze werkzaamheden voeren wij uit in verschillende branches in Rotterdam en omgeving. Op onze website kunt u deze branches en onze werkzaamheden bekijken. Van de zware industrie tot openbare gebouwen, wij voorzien deze allemaal van perfecte vloeren!

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Flowfresh | Rotterdam

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM