Specialist in bedrijfsvloeren

Problemen met uw bedrijfsvloer? Wij zijn specialist in bedrijfsvloeren en lossen ze voor u op

Een bedrijfsvloer is niet zomaar een vloer. Om onder alle omstandigheden veilig te kunnen werken moet een bedrijfsvloer aan strenge eisen voldoen. Deze zijn mede afhankelijk van de branche en activiteiten van uw bedrijf. Aan vloeren voor de zware en petrochemische industrie bijvoorbeeld worden andere eisen gesteld dan aan vloeren voor de farmaceutische industrie of de voedingsmiddelenindustrie. Een antislipvloer is een vereiste in alle gevallen waar met vloeistoffen wordt gewerkt. Echter ook voor vele openbare gebouwen, zoals scholen en ziekenhuizen, zijn antislipvloeren aan te raden om ongelukken en dus aansprakelijkheid te kunnen voorkomen. Vaak is ook design een belangrijke eis, met name daar waar mensen langere tijd verblijven of samenkomen. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfsvloeren voor een magazijn, kantoor, een kapsalon, een fitnessruimte of een kinderdagverblijf. Wat bedrijfsvloeren gemeen hebben is dat ze allemaal duurzaam, krasvast en/of slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Vanuit deze basis leveren wij onze bedrijfsvloeren op maat aangepast aan de specifieke wensen en eisen die u aan uw bedrijfsvloer stelt. Daarbij maakt het voor ons als specialist in bedrijfsvloeren niet uit of het om een volledig nieuwe vloer of de renovatie van uw bestaande bedrijfsvloer gaat.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Een bedrijfsvloer die past bij de aard van uw bedrijf

Wij zijn specialist in bedrijfsvloeren en leverancier van alle mogelijke vloeren, van decoratieve gietvloeren voor openbare gebouwen tot onverslijtbare slag- en stootvaste troffelvloeren voor opslagplaatsen en overslagbedrijven, alsmede stofvrije en licht chemisch en mechanisch bestendige coatingvloeren voor raffinaderijen. De eigenschappen van deze vloeren kunnen door variatie in de te gebruiken componenten volledig worden aangepast aan uw wensen en eisen. Op deze manier kunnen wij een volledig vloeistofdichte, antistatische en/of antislipvloer aanbrengen. Daarnaast kunt u, omdat het oog ook wat wil, kiezen uit diverse kleuren en dessins voor uw bedrijfsvloer.

Ook voor onderhoud en renovatie van uw bedrijfsvloer kunt u bij ons terecht. Wij inspecteren uw vloer op scheuren, corrosie en aantasting door vocht of chemicaliën, waarna wij u een uitgebreide rapportage geven van de bevindingen, inclusief de mogelijke oplossingen en de kosten die dit met zich meebrengt. Heeft u een bedrijfspand gekocht met een mooie vloer, die alleen niet geschikt is voor de toepassingen binnen uw branche, dan kunnen wij voor u snel en vakkundig de nodige aanpassingen doen, zoals het vochtwerend maken of het aanbrengen van een antisliplaag.

Bedrijfsvloer inclusief goten

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige vloerenbedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op veel tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Heeft u problemen met uw bedrijfsvloer, dan nodigen wij u uit om gerust eens contact met ons op te nemen voor goed advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u naast advies een passende offerte om die problemen uit de wereld te helpen.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM