Specialist in industrievloeren

Specialist in industrievloeren, de beste industriële vloer, ook voor uw toepassing

Industrievloeren moeten aan vele (wettelijke) eisen voldoen. Ze moeten zwaar belastbaar zijn, zowel mechanisch, chemisch als thermisch, alsmede slijtvast en duurzaam. Daarnaast is het belangrijk dat de industriële vloer hygiënisch en goed te reinigen is, dus daarom moet deze naadloos, poriënvrij en vloeistofdicht zijn. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, kunnen er nog aanvullende eisen gelden, zoals antistatisch, antislip of antimicrobieel. Applicatietechniek van der Wal is al jarenlang dé specialist in industrievloeren en biedt de juiste oplossing voor ieder industrieel gebruik. Wij leggen industriële vloeren voor bijvoorbeeld brouwerijen, overslagbedrijven en garages en kunnen ook uw parkeerdek of garagedek aanleggen of herstellen. Wij zijn approved applicator van Ucrete systemen, met name geschikt voor de zware en petrochemische industrie, en mogen ons leverancier noemen van de unieke antimicrobiële Flowfresh vloeren die voor ziekenhuizen, de farmaceutische en de levensmiddelenindustrie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de hygiëne. Voor het aanbrengen van iedere soort industrievloer, ongeacht de toepassingen, kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag een goed advies en houden daarbij niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met uw budget. Doe vandaag nog een vrijblijvende prijsaanvraag om te ontdekken dat bij ons voor een redelijke prijs veel mogelijk is.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Industrievloeren: diversiteit in materialen, kleuren en prijzen

De basismaterialen voor een industriële vloer zijn beton en diverse soorten kunstharsen, zoals epoxy en polyurethaan, die in zeer veel verschillende samenstellingen kunnen worden gemengd. Extra toevoegingen voor specifieke eisen zijn mogelijk, alsmede een hele ruime keuze aan kleuren. U heeft dus een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden om de vloer te laten aanbrengen die precies afgestemd is op uw wensen en eisen. Bij ons is dit altijd maatwerk, waardoor de prijzen sterk kunnen variëren. De prijs van uw industrievloer wordt grotendeels bepaald door de keuze van de materialen, de kosten voor de voorbereiding van de ondergrond en uiteraard de oppervlakte van de ruimte. Wij geven u altijd een gedegen advies over wat in uw specifieke geval de mogelijkheden zijn en zoeken de beste en meest voordelige oplossing. Een bijkomend voordeel van deze industriële vloeren is dat ze snel uitharden, zodat het verlies aan productietijd tot een minimum beperkt wordt. Dankzij deze diversiteit in materiaalsamenstelling, kleuren en prijzen, zijn industrievloeren overigens allang niet meer alleen voor industrieel gebruik en vinden steeds meer hun weg naar de utiliteits- en woningbouw. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kantoor of woning een mooie industriële betonlook te geven. Ook daarvoor kunt u bij Applicatietechniek van der Wal uitstekend terecht.

Industriële coatingvloer

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren onder andere vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, alsmede ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Zoekt u een goede industrievloer of is uw vloer toe aan een grondige renovatie, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen voor gericht advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u naast advies een passende offerte voor het volledig bedrijfsklaar maken van uw nieuwe industriële vloer.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM