Specialist in kunststofvloeren

Applicatietechniek van der Wal, dé specialist in kunststofvloeren voor alle toepassingen

Kunststofvloeren zijn strakke, naadloze vloeren die laag voor laag op de ondergrond worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een naadloos en glad oppervlak dat geen poriën bevat en daarmee vloeistofdicht is. Dit maakt de kunststof vloer zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, alsmede nagenoeg kras- en slijtvast en gemakkelijk stofvrij en hygiënisch schoon te houden. De basis van kunststof vloeren zijn verschillende soorten kunstharsen. De meest gebruikte zijn epoxy en polyurethaan, maar ook acrylaat wordt veel gebruikt, met name waar een sneldrogende antislipvloer gewenst is. Omdat de kunstharsen met diverse componenten in verschillende samenstellingen gemengd kunnen worden, is een kunststofvloer een van de meest veelzijdige vloeren, geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Troffelvloeren bijvoorbeeld zijn met hun hoge slag-, stoot- en slijtvastheid bijzonder geschikt voor opslagbedrijven of een parkeerdek. Ze zijn bovendien bestand tegen mechanische, thermische en chemische belasting, iets wat voor veel takken van de industrie vereist is. Gietvloeren zijn niet alleen sterk, maar ook bijzonder decoratief. Mede dankzij de vele mogelijke kleuren en dessins worden ze in de bouw veel toegepast zoals voor openbare gebouwen en scholen of voor een kantoor of kapsalon. Coatingvloeren zijn de lichtste variant kunststofvloeren, minder zwaar belastbaar, maar daarvoor wel met aanzienlijk gunstiger prijzen. Wilt u weten welke kunststofvloer in uw situatie het meest geschikt is, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij bekijken de situatie ter plaatse en geven u een gedegen advies en een heldere prijsopgave.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Kunststofvloeren door unieke samenstellingen geschikt voor vele toepassingen

De geschiedenis van de kunststofvloer gaat zo ongeveer 60 jaar terug. Door steeds strengere milieueisen ontstond voor de industrie de behoefte aan een volledig vloeistofdichte vloer. Dit kon worden verwezenlijkt door met vloeibare kunstharsen een volledig naadloze vloer te gieten. Sinds die tijd heeft de kunststofvloer een enorme ontwikkeling doorgemaakt en kunnen aan kunststofvloeren door variatie in materialen en samenstellingen eigenschappen meegegeven worden die ze geschikt maken voor alle mogelijke toepassingen. Wij zijn dé specialist in kunststofvloeren en kunnen ook voor u de vloer leggen die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Antistatische vloeren, antislipvloeren, antibacteriële vloeren, krasvast, slijtvast, stofvrij, bestand tegen zware belasting, chemische stoffen of grote temperatuurswisselingen, en nog veel meer is mogelijk. U hoeft ons uw wensen slechts kenbaar te maken en wij vervullen deze voor u.

Marmerstone kunststofvloer terras

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en aanverwante werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, alsmede ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Zoekt u dé specialist in kunststofvloeren? Wij nodigen u graag uit om gerust eens contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie van uw situatie en geven u naast een gedegen advies ook een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM