Ucrete antistatische vloeren

Een keuze voor een van de Ucrete antistatische vloeren verzekert u van topkwaliteit

Antistatische vloeren worden toegepast overal waar gevoelige elektronische apparatuur beschermd moet worden, de zogenaamde ESD zones, of waar explosiegevaar dreigt, de zogenoemde ATEX zones. BASF heeft binnen het Ucrete vloerenprogramma een aantal antistatische vloersystemen ontwikkeld voor zowel droge als natte omgevingen. Zoals iedere Ucrete vloer zijn ook deze antistatische vloeren buitengewoon sterk en bestand tegen agressieve chemicaliën, thermische schokken en een hoge mechanische belasting. Daarnaast voldoen deze vloeren aan alle eisen op het gebied van hygiëne, esthetiek en duurzaamheid, zodat een veilige en aangename werkomgeving gecreëerd wordt. Een Ucrete antistatische vloer is uitermate geschikt voor toepassingen in de elektronica-industrie en de voedingsmiddelenindustrie, alsmede voor de chemische en de farmaceutische industrie. Wilt u een antistatische vloer laten aanbrengen, een prijsaanvraag doen of wilt u meer informatie over deze vloeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn preferred applicator van BASF en geven u graag een uitgebreid advies en, indien gewenst, inclusief prijzen.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Ucrete antistatische vloeren, voor droge en natte omgevingen

Voor droge omgevingen heeft BASF de Ucrete MF40AS antistatische vloer ontwikkeld. Een zwaar belastbare vloer met een hoge chemische, thermische en mechanische weerstand. Deze geleidende vloer is uitstekend geschikt voor zones met explosiegevaar, bijvoorbeeld waar zwaar verkeer op stalen wielen rijdt of omgevingen waar met brandbare gassen of stoffen gewerkt wordt. Deze naadloze en vloeistofdichte Ucrete antistatische vloer heeft een lange levensduur en is verkrijgbaar in vele kleuren. Een ideale vloerafwerking voor onder andere laboratoria, verpakkingshallen, magazijnen en overslagbedrijven.

De Ucrete DPAS antistatische vloer is slipvast en daarmee geschikt voor droge, maar met name voor natte of glibberige omgevingen. Het is een naadloze, vloeistofdichte en geleidende gietvloer die gebaseerd is op HD polyurethaan, dat een hoge chemische, mechanische en thermische weerstand waarborgt. Deze slipvaste vloer is verkrijgbaar in twee varianten qua oppervlaktestructuur, namelijk fijn en medium, en in vele kleuren. Dat maakt het een aantrekkelijke vloer waarop het veilig werken is. Met alle overige eigenschappen als duurzaamheid en hygiëne die bij een Ucrete vloer horen, zijn deze antistatische vloeren ideaal voor de chemische en de elektronica-industrie.

Antistatische Ucrete MF vloerafwerking

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren niet alleen vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door het land hebben wij onze sporen inmiddels verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over deze unieke antistatische vloeren of een Ucrete antistatische vloer laten leggen, dan nodigen wij u graag uit om eens contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM