Vochtwering vloeren

Vochtwering voor vloeren, muren en kelders; voor ieder vochtprobleem hebben wij een oplossing

Overmatig vocht kan veel problemen geven. Vochtoverlast wordt vaak pas zichtbaar of merkbaar aan de gevolgen ervan. Het binnenklimaat verslechtert, waardoor mensen zich niet meer behaaglijk voelen en minder gaan functioneren en apparatuur storingen kan vertonen. Op langere termijn kan ook schade optreden aan de constructie zelf. Muren kunnen poreus worden en gaan scheuren, met grotere lekkages tot gevolg. Ook kan betonrot de stalen constructie van een gebouw aantasten of er kan houtrot ontstaan in houten draagbalken, waardoor een gebouw onveilig wordt. Een goede vochtwering is daarom van essentieel belang, zowel in de industrie als in de utiliteits- en woningbouw. Applicatietechniek van der Wal is dé specialist in vochtwering en lekkagedichting en heeft voor ieder vochtprobleem een passende oplossing. Vloeren op afschot brengen om de waterafvoer te bevorderen, muren beschermen tegen optrekkend vocht of een kelder waterdicht maken, zijn maar enkele voorbeelden van de vele toepassingen van onze methodes voor vochtwering. Zit u met een vochtprobleem, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij inventariseren de situatie ter plekke en adviseren u hoe de problemen kunnen worden opgelost, dit tegen zo gering mogelijke kosten.

Bel: 0180 487645Contactformulier

Verschillende methodes voor vochtwering en lekkagedichting, passend bij het vochtprobleem

Vochtoverlast kan op verschillende manieren optreden en diverse oorzaken hebben. Daarom moet altijd eerst de aard en oorzaak van het vochtprobleem bepaald worden om vervolgens de beste methode voor de vochtwering erbij te zoeken. Vloeren bijvoorbeeld kunnen na verloop van tijd uitslijten, waardoor er vocht op de vloer blijft staan. Omdat dit veelal juist op de meest belopen plekken gebeurt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. De oplossing is dan om de vloer opnieuw af te vlakken en op afschot te brengen, zodat water of andere vloeistoffen gelijkmatig af kunnen stromen en de vloeren snel opdrogen. Bij deze methode repareren wij tegelijkertijd eventueel ontstane schade aan uw vloer en kunnen de vloer desgewenst met een coating vloeistofdicht maken.

Beton en metselwerk zijn gevoelig voor indringend vocht, waardoor de muren kunnen gaan doorslaan en binnen vochtplekken of zelfs schimmelgroei kan ontstaan. Hydrofoberen is dan een goede methode om de muur waterdicht of waterafstotend te maken. Bij hydrofoberen wordt de muur geïmpregneerd met een speciale hydrofobe vloeistof. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor gevels, daken en buitenmuren. Heeft u een vochtdoorslaande muur in uw kelder of souterrain, dan is injecteren veelal de beste oplossing om de muur van uw kelder weer volledig waterdicht te maken. Met deze methode kunnen ook grotere scheuren gedicht worden en dit is daarmee de beste oplossing voor lekkagedichting. Tevens wordt injecteren veel en met succes toegepast als vochtwering bij optrekkend vocht.

Injectie vochtwering lekkagedichting

Oplossingen voor ieder bedrijf in elke branche, overal in Nederland

Applicatietechniek van der Wal is een van de meest veelzijdige bedrijven in zijn soort. Wij leveren vloeren en bijbehorende werkzaamheden voor de zware en petrochemische industrie, maar ook voor de farmaceutische industrie, de voedings- of levensmiddelenindustrie, elektronica en hightech, alsmede ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, de woningbouw en ook de weg- en waterbouw. Wij kunnen bogen op veel tevreden klanten in de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, waaronder raffinaderijen, opslagbedrijven en overslagbedrijven in de Botlek, de Europoort en op de Maasvlakte. Ook in andere branches en op locaties verspreid door heel Nederland hebben wij onze sporen reeds verdiend. Kijkt u gerust eens door onze referenties, waar u een diversiteit aan projecten vindt die wij naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd in onder meer:

 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Zoetermeer
 • Breda
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Almere
 • Groningen

Wilt u meer weten over de prijzen van vochtwering, lekkagedichting en het waterdicht maken van kelders? Wij nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie en geven u een gedegen advies en indien gewenst een passende offerte.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM