UCRETE_antistatische_vloeren
Ucrete vloer

Ucrete vloer laten leggen: passend bij uw bedrijfssituatie 

Ucrete vloer laten plaatsen? Op zoek naar een sterke vloer die bestand is tegen agressieve chemicaliën? Applicatietechniek van der Wal B.V. is uw aangewezen partner in vloeren. Al vele jaren houden wij ons bezig met verschillende soorten vloeren. Wij zijn applicateur van Ucrete vloeren noemen. Deze geliefde vloeren leveren wij veelal aan bedrijven die op zoek zijn naar een sterke vloer. Zo is deze niet alleen bestand tegen agressieve chemicaliën maar ook tegen de zwaarste impact en forse thermische schokken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u hier uitstekend over adviseren. Samen met u gaan we op zoek naar de beste vloer passend bij uw bedrijfssituatie. 

Ucrete antistatische vloeren: de voordelen!

Bent u op zoek naar een sterke vloer die weerstand biedt tegen chemische stoffen en oplosmiddelen en statische geleidende eigenschappen bevat om ongewenste statische elektriciteit te verspreiden? Dan is een speciale antistatische Ucrete vloer beslist iets voor u. Deze vloeren zorgen ervoor dat statische elektriciteit wordt verspreid, wat essentieel is in omgevingen waar elektrische veiligheid van cruciaal belang is. Bovendien zijn deze vloeren ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen, waardoor ze een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing zijn. Ongewenste statische elektriciteit heeft verschillende nadelige gevolgen zoals: 

  • Beschadigen van elektronische apparatuur 
  • Veroorzaken van ongemakken 
  • Aantrekken van stof 
  • Ontsteken van mengelingen van oplosmiddel/zuurstof of zuurstof/poeder 

Neem contact op voor een antistatische ucrete vloer 

Kies voor veiligheid en kies voor een antistatische ucrete vloer. Meer hierover vertellen wij u graag. Voor meer informatie of om te ontdekken hoe deze vloeren uw bedrijf kunnen ten goede komen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste vloeroplossingen voor uw specifieke situatie. Bezoek ook onze website om meer te weten te komen over onze producten en diensten. 

Stel uw vraag

Ucrete vloer

Maak a.u.b. uw keuze

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM