UCRETE_antistatische_vloeren
Zwijndrecht

Ucrete vloer voor bedrijven in o.a. de levensmiddelenindustrie en de petrochemische industrie in de buurt van Zwijndrecht

Ucrete vloer laten leggen in uw bedrijfshal in de buurt van Zwijndrecht? Zoekende naar een bedrijf dat dit voor u kan verzorgen? Applicatietechniek van der Wal B.V. is al vele jaren gespecialiseerd in diverse soorten vloeren. Of het nu gaat om het leggen van een ijzersterke Ucrete vloer of het aanbrengen van een designvloer, wij verzorgen dit naar wens. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die al vele jaren vloeren leggen voor onze opdrachtgevers in verschillende branches. Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren? Neem dan een kijkje op onze website. Hier geven wij u een indruk van ons bedrijf. Ook kunt u enkele referenties bekijken. Interesse in een vloer? Wij komen bij u langs in de buurt van Zwijndrecht.

Applicateur van Ucrete vloeren

Met trots mogen wij ons applicateur van Ucrete vloeren noemen. Dit als één van de weinige in de buurt van Zwijndrecht en de rest van Nederland. Dit betekent dat wij diverse Ucrete vloersystemen mogen aanbrengen. Heeft u een vloer nodig voor uw bedrijf dat bestand is tegen zware belasting? Een vloer die geschikt is voor de zware- en petrochemische industrie? Kies dan voor een Ucrete vloer. Deze vloer is geschikt voor:

  • zware belasting
  • forse thermische schokken
  • levensmiddelenindustrie
  • petrochemische industrie

eigenlijk vrijwel overal waar er hoge eisen aan een bedrijfsvloer worden gesteld is de Ucrete vloer geschikt.

Ucrete vloer kenmerken

Een Ucrete vloer is een geliefde vloer voor vele bedrijven die een sterke vloer nodig hebben. Wij hebben deze dan ook al veel gelegd in de buurt van Zwijndrecht en omgeving. Deze vloer heeft een zeer gesloten structuur en bevordert de groei van bacteriën en schimmels niet. Daarnaast is de vloer zeer temperatuurbestendig. Zo kan een Ucrete vloer tot een temperatuur van meer dan 130°C worden belast. Benieuwd wat deze vloeren nog meer te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in de buurt van Zwijndrecht.

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Ucrete vloer | Zwijndrecht

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM