flowfresh-2
Nieuwdorp

Laat uw anti bacteriële vloeren plaatsen door Applicatietechniek van der Wal B.V. in Nieuwdorp

Applicatietechniek van der Wal B.V. heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verschillende vloeren. Heeft u een bedrijf in de levensmiddelen industrie of speelt hygiëne een belangrijke rol in uw bedrijf? Wij raden u aan om dan eens te kijken naar anti bacteriële vloeren. Anti bacteriële vloeren zijn onderhoudsarm, duurzaam, hygiënisch, slijtvast en bestand tegen invloeden van buitenaf. Applicatietechniek van der Wal B.V. plaatst anti bacteriële vloeren op maat zodat deze vloer perfect bij uw bedrijf past!

Anti bacteriële vloeren in de Farmaceutische industrie

Applicatietechniek van der Wal B.V. begrijpt dat anti bacteriële vloeren een uitkomst kunnen zijn voor verschillende industrieën. Daarom plaatsen wij deze anti bacteriële vloeren ook voor bedrijven in de farmaceutische industrie. Vanwege de vele voordelen van de vloer zoals de bestandheid tegen chemische en mechanische belasting is deze vloer ook perfect voor de farmaceutische industrie. Al onze anti bacteriële vloeren voldoen aan de HACCP-reinigingseisen zodat u verzekerd bent van een vloer met kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Advies nodig voor anti bacteriële vloeren in Nieuwdorp?

Bent u een bedrijf in één van de sectoren die hierboven genoemd is of wilt u meer informatie om te kijken of anti bacteriële vloeren ook een uitkomst voor uw bedrijf kunnen zijn? Schroom dan niet en neem contact op met Applicatietechniek van der Wal B.V. Bespreek samen met ons team de mogelijkheden!

Proces van het plaatsen van anti bacteriële vloeren door Applicatietechniek van der Wal B.V.

Wanneer u beslist anti bacteriële vloeren te willen plaatsen binnen uw bedrijf helpt Applicatietechniek van der Wal B.V. u graag. We komen allereerst graag langs voor een inspectie van de ondervloer om vervolgens uw wensen en eisen te bespreken. Wanneer we dit samen in kaart hebben gebracht geeft Applicatietechniek van der Wal B.V. u passend advies waar nodig. Zodra er een overeenkomst is zullen we een realistische planning opstellen en aan de slag gaan. U kunt verwachten van Applicatietechniek van der Wal B.V. dat wij vakkundig te werk gaan en alleen de beste kwaliteit afleveren.

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Nieuwdorp

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door. Stilstand of stagnatie betekend extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2023 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM